Repareer uw Computer

Word je glazig als technici computer termen spuiten? Kunnen ze niet gewoon in gewoon Engels spreken als ze computerproblemen oplossen? Hier is hoop. Lees verder.

Moet je oppassen voor nerds die snel computerloos preken?

Heeft u computerproblemen? De meest voorkomende is het vertragen van het systeem. Fix-computerexperts zeggen dat dit het gemakkelijkst aan te pakken is. Ze noteren 7 geboden om met succes een artritische eenheid op te wekken. Wanhoop niet. Het is allemaal in eenvoudig Engels! Mensen willen weten wat er mis is met hun computers en hoe ze de computer probleemloos kunnen repareren, dus open de deur naar de geeks met tweaks. Ze zullen je dag redden.

Een gratis computerhandleiding waar iedereen voor zou sterven

Of je het nu leuk vindt of niet, of doet alsof je het niet weet, je elektronische speelkameraad zal uiteindelijk problemen tegenkomen. Dit is het meest gevreesde deel van het bezit van een pc die je betere helft wordt voor beter of slechter, tot glitch je scheidt. Maar laat je het toe? Natuurlijk niet. Een hectisch telefoontje naar een vaste computerservicewinkel is aan de orde van de dag.

Deze gids zonder computer is goed voor het vertragen van pc’s. Dit kan worden veroorzaakt doordat veel dingen grote bestanden downloaden, zoals games en afbeeldingen, en die zeer belangrijke woordenboeken toevoegen. Er zijn ook andere redenen en deze zijn heel eenvoudig, zoals verkeerd aangesloten kabels. Stel je voor dat.

  1. Start uw computer opnieuw op. Dit is zeker eenvoudig en iedereen heeft dit onder de knie. Sluit alle bestanden en ga naar het hoofdmenu. Klik op computer afsluiten. U krijgt onmiddellijk meerdere keuzes: Computer afsluiten, computer opnieuw opstarten of uitloggen. Klik op opnieuw opstarten en scan-schijf uitvoeren. In de meeste gevallen komen pc’s weer tot leven met slechts een herstart. Er is ingebouwde software die de pc nieuw leven inblaast. Soms kom je een bevroren zaak tegen. Dit betekent dat uw computer gewoon niet wordt afgesloten. Koppel het los en laat het rusten. Na 30 minuten (voor de zekerheid) sluit u hem weer aan. Het werkt prima.
  2. Controleer uw computerkabels. Zitten de kabels in de juiste aansluitingen?
  3. Controleer de computerdraden. Zijn ze allemaal aangesloten op de stopcontacten?
  4. Zijn de stopcontacten in werkende staat? Wees hier echter voorzichtig mee.
  5. Verwijder randapparatuur, zoals muis, toetsenbord, scanner en externe harde schijven, en reset de computer. Kijk of de computer sneller wordt zonder deze extra bagage. Luister of er vreemde geluiden zijn. Controleer de lichten. Zijn ze aan?
  6. Neem een ​​kijkje naar binnen wanneer u uw apparaat loskoppelt. Zijn de kaarten en de draden correct geïnstalleerd? Een geoefend oog kan onregelmatigheden opmerken. Maak je geen zorgen, na verloop van tijd zul je perfect maken. Controleer de draden dubbel voordat u de pc inschakelt.
  7. Bekijk alle ontbrekende Windows-apparaten. Dit is een andere reden voor de verminderde snelheid van uw pc. Er ontbreekt iets. Ga naar het menu Start, instellingen en vervolgens het configuratiescherm. Klik op het tabblad Apparaatbeheer. Als u een uitroepteken ziet, ontbreekt er een systeem. U kunt deze schijf verwijderen door er met de rechtermuisknop op te klikken. Start het systeem ook opnieuw op wanneer u klaar bent.

Onthoud of u software heeft geïnstalleerd. Denk terug als het probleem toen begon. Als dit het geval is, verwijdert u deze software en test u de computersnelheid. Installeer Windows opnieuw. Dit kan de aanwijzing zijn. Het is niet nodig om uw pc opnieuw te formatteren, tenzij het echt moet. Gebruik uw installatie-cd en dubbelklik op het bestand setup.exe.

Als al deze 7 geboden niet werken, zoek dan de vaste computerexpert of de geek met aanpassingen.