Hosting / domeinnaam & wordpress website

Voor zowel senioren, consumenten als bedrijven

Hosting en onderhoud

Wanneer u kiest voor een website bij seniorcomputerhulp dan regelen wij de hosting voor u. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over alle bijzaken en kunt u erop vertrouwen dat het goed geregeld wordt. U zult zich misschien afvragen wat ‘Hosting en onderhoud’ inhoud. Met Hosting en onderhoud wordt het volgende bedoelt:

 • Wij registreren uw domeinnaam.
  Een domeinnaam is simpelweg het adres van uw website: www.uwdomeinnaam.nl. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven welk domein u wilt laten registreren. Wij kijken dan of dit domein nog beschikbaar is en leggen de naam vast zodat niemand anders hem kan gebruiken.
  €15,- per jaar

   

 • Wij hosten uw website.
  Dit betekent dat uw website altijd online is en dat iedereen uw website kan bezoeken. U hoeft hier niets voor te regelen, wij zorgen dat uw website gehost wordt. Wilt u graag dat wij wordpress voor u installeren dat is gratis! Mogelijk!
  €9,95 per maand

   

 • Wij onderhouden uw website.
  Elke maand wordt de complete website op updates gecontroleerd. Verder houden wij de conditie van uw website in de gaten, eventuele foutmeldingen worden verholpen. Als laatste verstaan wij onder ‘onderhoud’ dat uw vragen altijd binnen 24 uur beantwoord worden. Wij geven u zoveel mogelijk zelf de regie in handen wat betreft het bijwerken van uw website. Maar zodra u ergens niet uitkomt kunt u altijd contact met ons opnemen.
  €15,- per maand

 

 

 • Wij maken uw website GRATIS !!!.
  Wij hebben 1 duidelijk hosting plan voor €9,95 per maand  naast hosting krijgt u een WordPress website met voldoende ruimte / data email adressen (fairuse) incl opzet van een eenvoudige wordpress website (7 pagina`s)